stomatološka-poliklinika-breyer

Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

Saznajte više

O nama

igor-breyer igor-breyer

Dr. Med. Dent. Igor Breyer,

orthodontics specialist

Stomatološka poliklinika Breyer kruna je dugogodišnjega savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga od 1930. god, tijekom 3 generacije obitelji Breyer. Ono po čem se odlikujemo i na što stavljamo poseban naglasak je primjena vrhunskih materijala i precizna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala, te individualan pristup u dijagnostici i terapiji svakog pojedinog pacijenta, što nas čini ustanovom najviše razine.

Naši eksperti zajedno sa stručnim timovima osposobljeni su pružiti vrhunsku uslugu i opravdati povjerenje koje nam ukazujete već 89 godina.

 

 

 

Pacijenata

Godina iskustva

Čestitam što ste odabrali jednu od svega nekoliko licenciranih Nobel Biocare poliklinika u Hrvatskoj, specijaliziranih upravo za All-on-4 ORIGINAL.
Svjesni smo da je vrijeme kojeg nemate, strah koji već dulje vrijeme osjećate ili novac s kojim treba pažljivo raspolagati bio kamen spoticanja zbog kojeg ste upravo sebe i zdravlje Vaših zuba stavljali na posljednje mjesto. Svojom stručnošću i znanjem trudit ćemo se ispuniti sva Vaša očekivanja kako bi stvorili savršen osmijeh koji će Vam biti vjeran suputnik još dugo godina i koji ćete s ponosom nositi.
U ime osoblja Poliklinike Breyer nadam se početku trajne veze zasnovane na obostranom povjerenju.

Igor Breyer,DMD

1930

medicinska_diploma_stomatološka_poliklinika_breyer

S Dr Breyer Karlom započinje tradicija savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga tijekom tri generacije doktora sisačke obitelji Breyer. Dr Breyer predano je radio na organizaciji zdravstvene zaštite žena i zdravstvenom prosvjećivanju u cijeloj regiji.

1947

breyer_karlo_ginekolog_stomatološka_poliklinika_breyer_voditelj_bolničkog_odjela

Prim. dr. Karlo Breyer, prvi specijalist ginekologije i porodništva u Sisačko- moslavačkoj županiji osniva Odjel za ginekologiju Opće bolnice Doktor Ivo Pedišić u Sisku, koju je po najvišim standardima struke vodio sve do umirovljenja.

1980

boris_breyer_zubar_stomatološka_poliklinika_breyer_s

Doktor Boris Breyer nastavlja rad u zdravstvenoj djelatnosti dentalne medicine kao zubar, te 1980. godine započinje rad u prvoj privatnoj zubnoj ordinaciji.

2001

boris_igor_zubar_stomatološka_poliklinika_breyer_tradicija_kvaliteta

Doktori Igor i Boris Breyer osnivaju stomatološku Polikliniku Breyer i započinju suradnju s vrhunskim specijalistima parodontologije, oralne kirurgije i protetike. Nakon studija dentalne medicine doktor Igor Breyer završava i specijalizaciju iz ortodoncije nakon čega širi tim doktora i dentalnih asistenata Poliklinike Breyer.

2017

igor_breyer_direktor_stomatološka_poliklinika_breyer

Djelatnici Poliklinike kontinuirano se educiraju na svim značajnijim svjetskim i domaćim kongresima i simpozijima. Neprekidno ulažu u svoje znanje i idu ukorak s novim znanstvenim spoznajama i tehnološkim napretkom unutar struke. Poliklinika Breyer danas broji sedam dentalnih timova, suradnike specijaliste iz svih područja dentalne medicine i 12 103 zadovoljnih pacijenata.

Naš Tim

Tim koji danas čini šest doktora dentalne medicine i pet dentalnih asistentica uz vanjske suradnike iz ostalih specijalističkih područja dentalne medicine. Djelatnici Poliklinike kontinuirano se educiraju na svim značajnijim svjetskim i domaćim kongresima i simpozijima. Neprekidno ulažu u svoje znanje i idu ukorak s novim znanstvenim spoznajama i tehnološkim napretkom unutar struke.

 • igor-breyer-dr-med-dent-poliklinika-breyer

  Igor Breyer

  Dr.med.dent., specijalist ortodoncije
 • jelena-paliska-dr-med-dent-poliklinika-breyer

  Jelena Paliska

  dr.med.dent
 • josipa-crnjac-dr-med-dent-poliklinika-breyer

  Josipa Crnjac

  dr.med.dent
 • ivanić_matea_stomatolog_poliklinika_breyer

  Matea Ivanić

  dr. med. dent.
 • Tamara Opalić

  dr.med.dent
 • Ruža Bjelovučić

  dr.med.dent
 • emina-predojević-office-manager-dentalna-poliklinika-breyer

  Emina Predojević

  Office Manager

Naši Partneri