stomatološka-poliklinika-breyer

Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

Saznajte više

O nama

igor-breyer igor-breyer

Dr. Med. Dent. Igor Breyer,

orthodontics specialist

Stomatološka poliklinika Breyer kruna je dugogodišnjega savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga od 1930. god, tijekom 3 generacije obitelji Breyer. Ono po čem se odlikujemo i na što stavljamo poseban naglasak je primjena vrhunskih materijala i precizna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala, te individualan pristup u dijagnostici i terapiji svakog pojedinog pacijenta, što nas čini ustanovom najviše razine.

Naši eksperti zajedno sa stručnim timovima osposobljeni su pružiti vrhunsku uslugu i opravdati povjerenje koje nam ukazujete već 90 godina.

 

 

 

Pacijenata

Godina iskustva

7 godina suradnje s KrankenKasse

Čestitam što ste odabrali jednu od svega nekoliko licenciranih Nobel Biocare poliklinika u Hrvatskoj, specijaliziranih upravo za All-on-4 ORIGINAL i suradnu ustanovu KRANKENKASSE.
Svjesni smo da je vrijeme kojeg nemate, strah koji već dulje vrijeme osjećate ili novac s kojim treba pažljivo raspolagati bio kamen spoticanja zbog kojeg ste upravo sebe i zdravlje Vaših zuba stavljali na posljednje mjesto. Svojom stručnošću i znanjem trudit ćemo se ispuniti sva Vaša očekivanja kako bi stvorili savršen osmijeh koji će Vam biti vjeran suputnik još dugo godina i koji ćete s ponosom nositi.
U ime osoblja Poliklinike Breyer nadam se početku trajne veze zasnovane na obostranom povjerenju.

Igor Breyer,DMD

1930

medicinska_diploma_stomatološka_poliklinika_breyer

S Dr Breyer Karlom započinje tradicija savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga tijekom tri generacije doktora sisačke obitelji Breyer. Dr Breyer predano je radio na organizaciji zdravstvene zaštite žena i zdravstvenom prosvjećivanju u cijeloj regiji.

1947

breyer_karlo_ginekolog_stomatološka_poliklinika_breyer_voditelj_bolničkog_odjela

Prim. dr. Karlo Breyer, prvi specijalist ginekologije i porodništva u Sisačko- moslavačkoj županiji osniva Odjel za ginekologiju Opće bolnice Doktor Ivo Pedišić u Sisku, koju je po najvišim standardima struke vodio sve do umirovljenja.

1980

boris_breyer_zubar_stomatološka_poliklinika_breyer_s

Doktor Boris Breyer nastavlja rad u zdravstvenoj djelatnosti dentalne medicine kao zubar, te 1980. godine započinje rad u prvoj privatnoj zubnoj ordinaciji.

2001

boris_igor_zubar_stomatološka_poliklinika_breyer_tradicija_kvaliteta

Doktori Igor i Boris Breyer osnivaju stomatološku Polikliniku Breyer i započinju suradnju s vrhunskim specijalistima parodontologije, oralne kirurgije i protetike. Nakon studija dentalne medicine doktor Igor Breyer završava i specijalizaciju iz ortodoncije nakon čega širi tim doktora i dentalnih asistenata Poliklinike Breyer.

2017

igor_breyer_direktor_stomatološka_poliklinika_breyer

Djelatnici Poliklinike kontinuirano se educiraju na svim značajnijim svjetskim i domaćim kongresima i simpozijima. Neprekidno ulažu u svoje znanje i idu ukorak s novim znanstvenim spoznajama i tehnološkim napretkom unutar struke. Poliklinika Breyer danas broji sedam dentalnih timova, suradnike specijaliste iz svih područja dentalne medicine i 25 265 zadovoljnih pacijenata.

Naš Tim

Naš tim danas čini preko 25 doktora dentalne medicine, dentalnih asistentica te zubnih tehničara uz vanjske suradnike iz ostalih specijalističkih područja dentalne medicine. Djelatnici Poliklinike kontinuirano se educiraju na svim značajnijim svjetskim i domaćim kongresima i simpozijima. Neprekidno ulažu u svoje znanje i idu ukorak s novim znanstvenim spoznajama i tehnološkim napretkom unutar struke.

 • Igor Breyer

  Ravnatelj poliklinike, dr.med.dent.spec.ort.
 • Jelena Jerković

  Zamjenica ravnatelja poliklinike, dr.med.dent. ekspert implantologije i parodontologije
 • Tamara Opalić

  dr.med.dent. ekspert protetike i implantoprotetike
 • Matea Pavković

  dr.med.dent. ekspert protetike i estetske stomatologije
 • Mateja Meštrović

  dr.med.dent. ekspert ortodoncije i protetike
 • Ornela Helinger

  dr.med.dent. ekspert endodoncije i protetike
 • Stomatološka poliklinika Breyer

  Ljiljana Vukmanović

  dr.med.dent. ekspert protetike
  download cv
 • Maja Mišljenović

  Dentalni asistent
 • Kasandra Podrapović

  Dentalni asistent
 • Mateja Brodarac

  Dentalni asistent
 • Iva Špoljarić

  Dentalni asistent
 • Ivona Brkić

  dentalni asistent
 • Katarina Svilar

  dentalni asistent
 • Marin Pentek

  Poslovni tajnik
 • Lana Bajutti

  Poslovna tajnica
 • dentalni-laboratorij-zaposlenici

  Martina Markušić

  Dentalna tehničarka
 • dentalni-laboratorij-zaposlenici-1

  Sanja Tursan

  Dentalna tehničarka
 • Nina Breyer

  Voditeljica marketinga i prodaje dipl.ing.
 • Helena Omanović

  Asistent u marketingu

Naši Partneri