heil-und-kostenplan-dental-tourismus-dentalna-poliklinika-breyer-implantati-implantate

Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

Naše usluge

Dentalni Turizam

Već dugi niz godina usluge Poliklinike koristi velik broj pacijenata iz Švicarske i Austrije, a u posljednje vrijeme sve više pacijenata iz Njemačke, Italije, Engleske i Slovenije, koji su prepoznali našu konkurentnost ne samo kvalitetom, profesionalnošću nego i cijenom koja je i do 70 % niža nego u zemljama zapadne Europe.

Razlog velikog broja pacijenata iz Njemačke i Austrije je i naša izvrsna suradnja s  KRANKENKASSE iz tih zemalja čija smo suradna ustanova već 7. godinu za redom.

Poliklinika Breyer jedna je od svega nekoliko licenciranih Nobel Biocare poliklinika u Hrvatskoj.

 

Rezervirajte svoj neobvezujući pregled u Stomatološkoj Poliklinici Breyer pozivom na broj 00385995155111 ili nas kontaktirajte putem Facebook Messenger-a, rado ćemo Vas voditi u odluci do novog osmijeha krojenog baš po Vašoj mjeri!

Dopustite da budemo Vaš savjetnik za najbolji odabir!

Dokumentacija

heil-und-kostenplan-krankenkasse-dentalni-turizam-stomatološka-poliklinika-breyer

Za početak svim svojim pacijentima iz inozemstva savjetujemo da nam pošalju (E-mail, Facebook Messenger) digitalni ortopan (digital Röntgenaufnahme, Orhopantomogram). Takovu snimku lako možete uraditi kod stomatologa koji posjeduje opremu te nam poslati zajedno s vrstom terapije koja Vas interesira te brojem telefona na koji Vas možemo kontaktirati kako bi kroz razgovor definirali smjer terapije.

Dijagnoza, plan terapije i ponuda

dijagnoza-plan-terapije-punuda-heil-und-kostenplan-krankenkasse-oralna-kirurgija-bijeli-zubi-četkica-dentalna-poliklinika-breyer

Ortopan snimak je nužan kako bi odredili stanje Vaših zuba i čeljusti. Ona nam puno govori o stanju korijena zuba, kosti i okolne strukture. Na osnovu snimke naši stručnjaci će uspostaviti dijagnozu a kroz razgovor s Vama i na temelju Vaših želja uraditi nekoliko planova terapije s ponudama.

Nakon što proučite ponude svim našim pacijentima savjetujemo da se telefonski čujemo kako bi objasnili eventualne nejasnoće vezene za plan terapije, ponudu, vremenski rok koji će biti potrebno izdvojiti za terapiju…

Heil-und Kostenplan za Krankenkasse

heil-und-kostenplan-krankenkasse-dentalna-poliklinika-breyer

Nakon što se odlučite za jednu od nekoliko ponuđenih terapija a zdravstveno ste osigurani u nekoj od inozemnih zdravstvenih osiguranja (AOK, BKK, IKK, DAK, TK, BEK,  itd.), osnovna ili privatna, tada imate dodatnu pogodnost na samu cijenu rada. Naši inozemni pacijenti uglavnom ostvaruju od svog zdravstvenog osiguranja povrat na stomatološke usluge u iznosu do -70% jer im u Poliklinici izdajemo Heil-und Kostenplan. S Njemačkim i Austrijskim zdravstvenim osiguranjima (Krankenkasse) imamo korektnu i jako dobru suradnju već punih 6 godina. Svu potrebnu dokumentaciju i potvrde za povrat novca od osiguranja zajedno s Heil -und Kostenplanom šaljemo na Vašu kućnu ili email adresu a Vi ju dostavljate svom zdravstvenom osiguranju.

Dogovor termina

Razumijemo da naši inozemni pacijenti imaju ograničeno vrijeme posjete Hrvatskoj. Iz poštovanja prema Vama nastojimo maksimalno iskoristiti vrijeme koje ste izdvojili za terapiju organizirajući pritom naše stručne timove kako bi se u potpunosti posvetili Vama. Prilikom dogovaranja za termin i vrijeme potrebno za terapiju nastojimo ispoštivati prvenstveno protokole i pravila struke a Vama prije dolaska točno reći što će se raditi i koliko vremena će biti potrebno za određenu fazu terapije.

Dolazak i provođenje terapije

krankenkasse-heil-und-kostenplan-protetika-zubi-proteza-najbolji-implantati-navlake-poliklinika-breyer

Sama Poliklinika smještena je u centru grada Siska koji je udaljen 25 min od međunarodne zračne luke Franjo Tuđman te 45 min od glavnog grada Zagreba.
Ukoliko dolazite avionom pobrinut ćemo se za prijevoz od zračne luke do Poliklinike. Većina naših pacijenata iseljenika porijeklom iz svih zemalja bivše Jugoslavije su po prvi put u Sisku. Prilikom posjeta Poliklinici nastojimo im boravak učiniti što ugodnijim kako bi im ostao u lijepom sjećanju. Svim svojim pacijentima nudimo pomoć u organiziranju i odabiru smještaja u blizini Poliklinike, uputimo ih u sadržaj koji im se nudi u samom gradu i okolici. Dok su naši gosti, na raspolaganju im je djelatnik Poliklinike koji će im pomoći prilikom

Napomena: Obavezno ponijeti svu medicinsku dokumentaciju i lijekove koje koriste.

U nadi da ćete prepoznati kvalitetnu i dobru priliku koju Vam nudimo, veselimo se Vašem dolasku u našu Polikliniku.

NAŠE NAJTRAŽENIJE USLUGE DENTALNOG TURIZMA:

Često postavljenja pitanja

Pitajte doktora

Imate dodatnih ptanja o ovoj usluzi ?
Postavite direktan upit Dr.Breyeru, rado će Vam odgovoriti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.