Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

Pravila privatnosti

05.06.2018

Stomatološka Poliklinika Breyer

POLIKLINIKA ZA STOMATOLOŠKU PROTETIKU, ORTODONCIJU, INTERNU MEDICINU I DENTALNI LABORATORIJ BREYER (u daljnjem tekstu: Stomatološka Poliklinika Breyer) donosi „Pravila o privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama https://poliklinika-breyer.hr/ i s njom povezanim stranicama na društvenim mrežama. Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Koja je svrha prikupljanja osobnih podatka?

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici https://poliklinika-breyer.hr/ je slobodan, a od korisnika se ne traži registracija. Osobne podatke prikupljamo kako bismo mogli što kvalitetnije obraditi vaše zahtjeve za terminima u Stomatološkoj Poliklinici Breyer, odgovoriti na vaše upite te kako bismo vas mogli informirati o uslugama koje pružamo.

Kada prikupljamo podatke?

Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja online forme „Pitajte doktora Breyera“ i „Zakaži termin“ na internet stranici https://poliklinika-breyer.hr/  ili službenim Facebook stranicama Stomatološke Poliklinike Breyer, prilikom prijave za newsletter ili slanjem upita elektroničkom poštom na adresu [email protected].

Koje osobne podatke prikupljamo?

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama na društvenim mrežama prilikom ispunjavanja online forma „Pitajte doktora Breyera“ i „Zakaži termin“, registracije za newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, datum, mjesto i godinu rođenja, broj telefona, mjesto stanovanja te ortopan (rendgenski) snimak,

Kako koristimo vaše osobne podatke?

Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:

  • personalizirali vaše korisničko iskustvo i isporučili vam onaj tip usluge za koju ste najviše zainteresirani i koja je najbolja za vas
  • poboljšali funkcionalnosti naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga
  • omogućili bolju i bržu uslugu u odgovoru na vaš korisnički zahtjev ili upit
  • dobili povratne informacije o kvaliteti naših usluga

Kako štitimo vaše podatke?

Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internet stranicama https://poliklinika-breyer.hr/ strogo su zabranjeni.

Koristimo li „kolačiće“ (eng. „cookies“)?

Da. „Cookies“ su male datoteke koje internet stranica ili pružatelj usluga šalje i pohranjuje u memoriju vašeg računala kroz internet pretraživač (ukoliko je to s vaše strane omogućeno) što prilikom svakog novog posjeta pomaže bržem i učinkovitijem aktiviranju informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom prošlih pristupa i korištenja naše stranice. Također, podaci koje „kolačići“ skupljaju pomažu nam razumjeti vaše preferencije na temelju prošlih i trenutnih aktivnosti koje poduzimate na našoj stranici i omogućuju nam da vam pružimo bolje korisničko iskustvo. Podaci prikupljeni na ovaj način ne omogućuju osobnu identifikaciju korisnika.

Ukoliko ne želite da vaše računalo prima „kolačiće“ sa stranicehttps://poliklinika-breyer.hr/, možete ih isključiti tako da u svom Internet pregledniku izaberete tu mogućnost klikom na Alati-Opcije (Tools-Options). U tom slučaju neke od značajki naše stranice zadužene za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati.

Poveznice na druge internet stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice prema drugim internet stranicama. Nakon što ste pomoću tih poveznica napustili našu stranicu, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje ćete eventualno ostaviti prilikom posjeta tim stranicama. Zato one nisu obuhvaćene ovom policom privatnosti. Molimo pročitajte pravila o privatnosti koja se odnose na te internet stranice. Želeći zaštiti integritet naših stranica, dobrodošle su povratne informacije o eventualnim kršenjima vaše privatnosti na tim stranicama.

Upravljanje vašim osobnim podacima

Stomatološka Poliklinika Breyer neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ukoliko za to dobijemo vašu izričitu dozvolu ili to budemo zakonski obavezni učiniti.

Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge s naših stranica, smatramo da vašim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima koji su neophodni za ostvarivanje te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima o privatnosti.

Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa, a povezane su s našim uslugama.

Ukoliko mislite da vaši podaci prikupljeni i korišteni na gore navedeni način nisu točni ili želite da ih prestanemo koristiti, molimo kontaktirajte nas telefonski ili e-poštom.

https://poliklinika-breyer.hr/
Šetalište Vladimira Nazora 7/1,
Sisak
Hrvatska
[email protected]
tel: +385 44 543 289

Zadnja izmjena: 10.

DOKUMENTI: