contactPITAJTE DOKTORA

Vaše ime

Vaš email

Telefon

Vaša poruka

ortodoncija-zubar-ravni-zubi-poliklinika-breyer

APARATIĆ ZA ZUBE-SAVJETI IZ PRVE RUKE

By | ORTODONCIJA | No Comments

Želja Vam je imati lijepe i ravne zube? Čuli ste za fiksne i mobilne aparatiće, no koji je baš za Vas? Koliko ih je dugo potrebno nositi? Terapija ortodontskim napravama danas je široko raširena, ali i dalje postoje  određena pitanja vezana uz samu terapiju. Dr.Breyer gostovao je na Radiju Sisak i donio je odgovore na najčešća pitanja koja muče potencijalne ortodontske pacijente.

Read More

stomatolog, frizer, prodavač, poliklinika breyer

ŠTO JE ZAJEDNIČKO FRIZERU, STOMATOLOGU I PRODAVAČU?

By | OSTALO | No Comments

Iako na prvi pogled potpuno različita, ova tri zanimanja imaju zajedničku nit- dugotrajno stajanje prilikom obavljanja posla. Upravo frizeru, stomatologu i prodavaču zdrava stopala i funkcionalna obuća omogućavaju da uspješno izdrže ponekad i cjelodnevne radne izazove. Stručnjaci kažu kako je važno brinuti o stopalima jednako kao što se brinete o cjelokupnom zdravlju.

Read More

karcinom_poliklinika_breyer_

KARCINOM-TO SE DOGAĐA NEKOM DRUGOM

By | DIJAGNOSTIKA, PREVENCIJA I ZAŠTITA | No Comments

Koliko često Vam stomatolog pregledava oralnu sluznicu? Znate li da se tim pregledom u Hrvatskoj godišnje dijagnosticira oko 300 oboljelih? Većina ljudi čula je za pojam rak vezan uz pluća, crijeva, kožu, no rak se može razviti na bilo kojem dijelu tijela pa tako i u ustima. Rak usne šupljine obuhvaća usne, jezik, obraze i grlo. U otkrivanju oboljenja veliku ulogu igraju stomatolozi.

Read More