Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “Osvojite besplatno izbjeljivanje zubi”

22.12.2020

Stomatološka Poliklinika Breyer

Članak 1.

Stomatološka Poliklinika Breyer, Šetalište Vladimira Nazora 7/I, Sisak (u daljnjem tekstu “Priređivač”) organizira nagradni natječaj.

Naziv natječaja je: “Osvojite besplatno izbjeljivanje zubi” (u daljnjem tekstu “Nagradni natječaj”).

Članak 2.

Svrha Nagradnog natječaja je promocija proizvoda i usluga Priređivača.

Članak 3.

Nagradni natječaj traje od 22.12.2020. do 27.12.2020. do 23:59 sati. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj stranici Priređivača: https://poliklinika-breyer.hr/

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 5.

Priređivač će zadatak postaviti putem profila na društvenim mrežama Facebook (https://www.facebook.com/Poliklinika.Breyer.hr) i Instagram (https://www.instagram.com/poliklinikabreyer/?hl=hr).

Sudionici nagradnog natječaja morat će u komentare ispod objave na Facebooku i Instagramu vezane uz ovaj natječaj ostaviti komentar u skladu sa zadatkom. Zadatak je osmisliti pjesmicu koristeći pritom sljedeće četiri riječi: zubi, bijelo, osmijeh, Breyer.

Priređivač će pregledati sve komentare na obje platforme te na koncu proglasiti jednog pobjednika s najkreativnijim komentarom. Komentari moraju biti intelektualno vlasništvo sudionika, odnosno ne smiju biti plagijati ili kopije već postojećih djela.

Natječaj će imati dva pobjednika, jedan će se odabrati na Facebooku, a jedan na Instagramu.

Članak 7.

U Nagradnom natječaju bit će nagrađena 2 sudionika.

Nagrada je:

2x besplatno izbjeljivanje zubi za jednu osobu

*jedan pobjednik bit će proglašen na Facebooku, a jedan na Instagramu

Članak 8.

Po završetku nagradnog natječaja, jedan najkreativniji sudionik po odabiru žirija bit će proglašen pobjednikom. Priređivač će objaviti dobitnike putem službene Facebook (https://www.facebook.com/Poliklinika.Breyer.hr) i Instagram (https://www.instagram.com/poliklinika_breyer/) stranice najkasnije 31.12.2020.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju dobitnici su suglasni da im se podaci objave na službenoj stranici https://poliklinika-breyer.hr/. Ti podaci mogu uključivati ime i prezime.

Članak 10.

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Članak 11.

Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana obavijesti dobitnika, pod uvjetom da sudionik dostavi Priređivaču podatke navedene u čl. 7. ovih pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitnicima nagrada. S obzirom na epidemiološku situaciju Privređivač nagradu ima pravo izvršiti do svibnja 2021. godine.

Članak 12.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 13.

Sudionik u ovom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila, o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti na primjeren način.

Članak 14.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Sisku.

Najnovije iz našeg bloga

Pitajte doktora

Imate dodatnih ptanja o ovoj usluzi ?
Postavite direktan upit Dr.Breyeru, rado će Vam odgovoriti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.