korona-virus-najbolji-zubar-hitni-sigurnost-breyer-stomatološka-poliklinika

Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

Je li sigurno POSJETITI ZUBARA u doba KORONA virusa?

24.03.2020

Stomatološka Poliklinika Breyer

Razmišljate, je li sigurno posjetiti stomatologa u doba pandemije korona virusa? Koje sve mjere predostrožnosti zubna ordinacija mora poduzeti da svim svojim pacijentima osigura maksimalnu sigurnost? Sve su to razumna pitanja koja nam se nameću u ovim trenucima straha od zaraze.

Iako je Stomatološka poliklinika Breyer specijalizirana ustanova za kompleksne i precizne implantoprotetske radove, te All-on-4 ORIGINAL, u sklopu svojih usluga nudi i ostale dentalne zahvate. Zbog toga Polikliniku posjećuju pacijenti od najmlađe do najstarije životne dobi. Velik broj pacijenata različite životne dobi u ovim trenucima nama predstavlja dodatnu odgovornost. Mi smo se dobro pripremili za borbu protiv nevidljivog ali snažnog neprijatelja!

Kako bi smanjili opasnosti od širenja zaraze korona virusom, te  našim pacijentima ali i osoblju pružili uvjete najveće moguće sigurnosti, primijenili smo ukupno 22 propisane ali i dodatne mjere:

Svi pacijenti moraju imati mogućnost liječenja, uz primjenu mjera opreza i pridržavanja uputa nadležnih institucija Republike Hrvatske. Suočeni s novim izazovom kojeg je uzrokovalo nezapamćeno brzo širenje korona virusa, dok postoji opasnost, svi timovi Stomatološke poliklinike Breyer trudit će se svim silama, i profesionalno i ljudski, opravdati povjerenje koje nam poklanjate već 90 godina.

Kao i uvijek, za sva vaša pitanja i u slučaju potrebe tu smo za Vas. Slobodno nam se obratite na 00385 99 700 999 i dogovorite svoj termin.

Najnovije iz našeg bloga

Pitajte doktora

Imate dodatnih ptanja o ovoj usluzi ?
Postavite direktan upit Dr.Breyeru, rado će Vam odgovoriti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.