all-on-4-original-aok-krankenkasse-izbjeljivanje-implantat-nobel-biocare-dentalna-poliklinika-breyer-implantati-implantološka-knjižica-aok-krankenkasse-povrat-osiguranje-zubni-implantat

Rezervirajte termin

Prvi termin je
Besplatan

Samo DANAS -30% na mačka u vreći!

11.09.2018

Stomatološka Poliklinika Breyer

Sigurna sam da se svakome od nas dogodilo da smo bili nasamareni i kupili “mačka u vreći” u zamjenu za ORIGINAL. Naše neznanje, nepažnja ili u najvećem slučaju neinformiranost često su nas doveli do takve situacije, no ne brinite, događa se i najboljima!

Kada govorimo o “mačku u vreći” podrazumijevamo fake brandove odjeće, obuće, filmova, igrica i sličnih krivotvorina koje su nam svima vrlo dobro poznate.  Postoje oni kupci koji “mačka u vreći”  kupuju svjesno i to je uredu.

No, šalu na stranu,  postoje i oni koji “mačka” kupuju ne znajući da ih netko pokušava prevariti te postaju žrtve neznanja koje gube svoj novac, ali i narušavaju svoje zdravlje. Jeste li ikada kupili cipelu koju ste obuli samo jednom i nikad više? Privukla nas je niska cijena? Atraktivan izgled? Na kraju Vas je čekala duuuga noć bolova umjesto da ste uživali u dobrom provodu? Ista stvar se događa i s Vašim zubima! Nude Vam se “bijele plombe” po niskim cijenama i vrstom materijala koji uopće nije predviđen za to?  Proteza za 80 kn brzom dostavom? Svi znamo kako to nije real thing, no problem nastaje kada za Vašeg “mačka” date pozajmašnu svotu novca, a niste dobili ono što ste tražili? Kako naučiti živjeti sa tim?

Sve više i više pacijenata dolazi u Stomatološku Polikliniku Breyer u potrazi za rješenjem kako bi spasili što se spasiti ne može. Najbolji primjer je ALL ON 4 terapija. Danas se na tržištu nudi sve i svašta, no što Vam se pakira pod ALL ON 4 terapiju? Koja vrsta implantata se ugrađuje? Tko Vam ih ugrađuje? Imate li implantološku knjižicu i što ona za Vas znači? Surađuje li Vaša odabrana poliklinika s Krankenkasse te da li je provjerena od strane Guteachtera? Jesu li Vaši doktori redovito educirani? Imate li garanciju?  Da li je proteza fiksna? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja o ALL ON 4 ORIGINAL -u te koja je garancija kvalitete terapije u Poliklinici Breyer SAZNAJTE u našem sljedećem članku ili nas kontaktirajte OVDJE.

Idući put, kada će Vam se nuditi “mačak u vreći”,  ZAPITAJTE SE! KOJA JE CIJENA VAŠEG ZDRAVLJA?

Rezervirajte svoj neobvezujući pregled u Stomatološkoj Poliklinici Breyer pozivom na broj 00385 99 7000 999 ili nas kontaktirajte putem Facebook Messenger-a, rado ćemo Vas voditi u odluci do novog osmijeha krojenog baš po Vašoj mjeri!

Marta Lovrić

Photo & Video

Najnovije iz našeg bloga

Pitajte doktora

Imate dodatnih ptanja o ovoj usluzi ?
Postavite direktan upit Dr.Breyeru, rado će Vam odgovoriti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.