35
godina prakse
10000
pacijenata

O NAMA

Stomatološka poliklinika Breyer kruna je dugogodišnjega savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga tijekom tri generacije doktora sisačke obitelji Breyer.

Primarijus doktor Karlo Breyer, specijalist ginekolog, predano je radio na organizaciji zdravstvene zaštite žena i u zdravstvenom prosvjećivanju. Osnivač je Odjela za ginekologiju Opće bolnice Doktor Ivo Pedišić u Sisku, koju je po najvišim standardima struke vodio sve do umirovljenja.

Daleko najbolja stomatološka ordinacija u kojoj sam bio. Toplo preporučujem, bolju uslugu nećete naći!

Silvio Stipetich, IT

Vrlo brza usluga, krajnji rezultat je odličan

Igor Gerbus, dizajner

Doktor Boris Breyer nastavlja rad u zdravstvenoj djelatnosti dentalne medicine kao zubar, te 1980. godine započinje rad u privatnoj zubnoj ordinaciji. Na istome mjestu u novom i većem prostoru 2001. godine doktori Igor i Boris Breyer otvaraju stomatološku Polikliniku Breyer i započinju suradnju sa vrhunskim specijalistima parodontologije, oralne kirurgije i protetike.

Nakon studija dentalne medicine doktor Igor Breyer završava i specijalizaciju iz ortodoncije. Godine 2001. širi svoj tim koji danas čini šest doktora dentalne medicine i pet dentalnih asistentica uz vanjske suradnike iz ostalih specijalističkih područja dentalne medicine. Djelatnici Poliklinike kontinuirano se educiraju na svim značajnijim svjetskim i domaćim kongresima i simpozijima. Neprekidno ulažu u svoje znanje i idu ukorak s novim znanstvenim spoznajama i tehnološkim napretkom unutar struke.

Dr.med. dent. Igor Breyer, specijalist ortodoncije, voditelj i ravnatelj dentalne poliklinike Breyer

Dr.med. dent. Igor Breyer, specijalist ortodoncije diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, Sveučilišta u Zagrebu 2001. godine nakon čega 2007. godine polaže specijalistički ispit iz ortodoncije na istom Sveučilištu.

Područje interesa:
U svom radu posebno je usmjeren na ortodonciju, interdisciplinarni pristup planiranju potpune oralne rehabilitacije, estetici osmjeha odnosno smile makeoveru.

Stručno usavršavanje:
Stručno se usavršava na brojnim kongresima, tečajevima i edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu od kojih posebno izdvajamo: Köln (2015.), Opatija (2014.), Cascais, (2013.), Zagreb (2012.), Mastricht (2011.), Traben-Trarbach (2010.), Traben-Trarbach (2009.), Rim(2008.), Zagreb (2007.), Prag (2006.), München (2005.), Zagreb (2004.).

Radno iskustvo:
Od 2001. do 2004. godine praktična znanja stječe radeći u privatnoj Stomatološkoj ordinaciji Breyer.
Od 2004. do 2007. godine zapošljava se u privatnoj Stomatološkoj poliklinici Breyer.
Od 2007. godine preuzima mjesto voditelja i ravnatelja privatne prakse u Stomatološkoj poliklinici Breyer.

Članstvo:
Član je Hrvatske komore dentalne medicine,Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog društva ortodonata.

Strani jezici:
Aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom.

Jelena Paliska, dr.med.dent.

Jelena Paliska, dr.med.dent, diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2011. godine. Tijekom studija dobitnik je Rektorove nagrade te je aktivna u Udruzi studenata dentalne medicine u sklopu koje sudjeluje na projektu za evaluaciju i poboljšanje oralne higijene na jedinicama intenzivnog liječenja. Navedeni rad je 2012. godine prezentziran na svjetskoj konferenciji iz parodontologije, Europerio 7.

Područje interesa:
U svom radu posebno je usmjerena na parodontološku dijagnostiku i terapiju parodontnih bolesti, protetsku rehabilitaciju i ”smile design

Stručno usavršavanje:
Stručno se usavršava na brojnim domaćim i inozemnim kongresima i radnim tečajevima od kojih posebno izdvajamo: 2015.-Reconstructive periodontal plastic surgery in the aesthetic zone, Bologna, Prof. Zucchelli; Tečaj suvremene parodontologije, Opatija, Prof Sculean; Hrvatski parodontološki dani, Zagreb; 2014. -Summerschool for Clinical Periodontology and Implantology, Heidelberg, Prof To-Sun Kim, Mali kirurški zahvati u parodontologiji, Zagreb, Prof Plančak i doc. Božić.

Radno iskustvo:
Od 2012. zaposlena u Stomatološkoj poliklinici Breyer.

Članstvo:
Hrvatska komora dentalne medicine

Strani jezici:
Aktivno se služi engleskim jezikom i posjeduje elementarno znanje njemačkog jezika.

Tamara Opalić,dr.med.dent.

Tamara Opalić,dr.med.dent., diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, Sveučilišta u Zagrebu 2006. godine. Nakon pripravničkog staža i položenog državnog ispita stječe osnovna stručna i praktična znanja iz stomatologije.

Područje interesa:
U svom radu posebno je usmjerena na estetsku i preventivnu stomatologiju.

Stručno usavršavanje:
Redovno se stručno usavršava na kongresima i radionicama organiziranim od strane Hrvatske dentalne komore, čiji je aktivni član, od kojih izdvajamo neke: (2014.) Model management, (2013.) Što nakon implantata?, (2012.) S praktičarima otvoreno o praksi, (2011.) S praktičarima otvoreno o praksi, (2010.) S praktičarima otvoreno o praksi, (2008.) Suvremeni postupci u estetskoj stomatologiji- radni tečaj preparacije, (2007.) Estetski ispuni na prednjim i stražnjim zubima i Suvremena kompozitna tehnologija za direktnu primjenu estetskih rekonstrukcija.

Radno iskustvo:
Od 2011. godine zaposlena je u Stomatološkoj poliklinici Breyer.

Članstvo:
Hrvatska komora dentalne medicine

Strani jezici:
Aktivno se služi engleskim jezikom i posjeduje osnovna znanja talijanskog i njemačkog jezika.

Josipa Crnjac, dr.med.dent.

Josipa Crnjac, dr.med.dent, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2007. godine. Tijekom studija obavljala je demonstraturu iz kolegija Dentalna patologija te Mobilna i Fiksna protetika te u više navrata volontirala na Zavodu za oralnu kirurgiju. Bila je suradnik studentskog časopisa Sonda.

Područje interesa:
U svom radu posebno je usmjerena na endodonciju, stomatološku protetiku i estetsku stomatologiju.

Stručno usavršavanje:
Dodatno se stručno usavršava i na internacionalnim kongresima i radionicama organiziranim od strane Hrvatske dentalne komore, čiji je aktivni član, od kojih izdvajamo neke: (2014.) Model management, (2013.) Što nakon implantata?, (2012.) Competence in Esthetics i 2. Znanstveni skup o orofacijalnim bolestima /HAZU/, (2011.) Suvremeni postupci u estetskoj stomatologiji – radni tečaj 12.03.2011. i Stomatologija danas, (2010.) DENTEX IZLOŽBA, (2009.) Dani endodoncije i restaurativne stomatologije i “S praktičarima otvoreno o praksi“, (2008.) Novi trendovi u stomatologiji.

Radno iskustvo:
Od 2009. godine zaposlena u Stomatološkoj poliklinici Breyer.

Članstvo:
Hrvatska komora dentalne medicine

Strani jezici:
Aktivno se služi engleskim jezikom i posjeduje osnovna znanja talijanskog i njemačkog jezika.

Emina Predojević, Office Manager

Emina Predojević, Office Manager, završila srednjoškolsko obrazovanje za medicinsku sestru opće njege u Sisku (2003).

Područje djelovanja:
Zadužena za koordinaciju između pacijenata i timova Poliklinike te administrativne poslove.

Stručno usavršavanje:
Kontinuirano se usavršava na području organiziranja poslovanja i informatičkim komunikacijam na domaćim tečajevima te stječe stručne diplome od kojih posebno izdvajamo:
• 2010. god. European Computer Driving Licence( ECDL ), međunarodno priznata europska računalna diploma o stečenim informatičkim znanjima i vještinama
• 2013. god. WIFI Croatia, diploma za office managera.

Radno iskustvo:
Od 2010. godine zaposlena u Stomatološkoj poliklinici Breyer.

Strani jezici:
Konverzacijski se služi engleskim jezik.

Arijana Ahatović, dr. dent. med.

Arijana Ahatović, dr. dent. med, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2009. godine, na kojem upisuje Poslijediplomski studij.

Područje interesa:
U svom radu posebno je usmjerena na protetsku rehabilitaciju , implanto-protetsku terapiju i estetsku rekonstrukciju osmijeha.

Stručno usavršavanje:
Redovno se stručno usavršava na kongresima i radionicama organiziranim od strane Hrvatske dentalne komore : Radni tečaj ProTaper strojne endodoncije, Zagreb; New trends in modern and restorative dentistry, Ivoclar Vivadent, Lichtenstein; Mali kirurški zahvati u parodontologiji, radni tečaj,Zagreb; Artex Model menadement 1, radni tečaj, Zagreb.

Radno iskustvo:
Od 2014. zaposlenik je Stomatološke poliklinike Breyer.

Članstvo:
Hrvatska komora dentalne medicine

Strani jezici:
Aktivno se služi engleskim jezikom i posjeduje osnovna znanja talijanskog i njemačkog jezika.

Poliklinika je danas vrhunski opremljena i uređena ustanova u kojoj se primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz svih područja dentalne medicine. Ono po čemu se odlikujemo i na što stavljamo poseban naglasak je primjena vrhunskih materijala i precizna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala te individualni pristup u dijagnostici i terapiji svakoga pojedinog pacijenta. Ugodno okruženje, kvalitetna usluga i mogućnost da sve potrebno za sanaciju zuba obavite na jednom mjestu, rezultiralo je mnoštvom zadovoljnih pacijenata koji nam već dugo ukazuju povjerenje.