DENTALNA IMPLANTOLOGIJA

Dentalni, zubni implantati spadaju u terapiju dentalnom implantologijom koja je među najsuvremenijim i tehnološki najnaprednijim granama dentalne medicine. Tijekom više od trideset godina kliničke prakse brojne su studije potvrdile pouzdanost i dugovječnost terapije zubnim implantatima. Implantologija je danas znanstveno utemeljena, eksperimentalno i klinički potvrđena i tehnološki usavršena dentalna disciplina. Radi se o najkompleksnijem obliku terapije koja zahtijeva posebnu educiranost stručnjaka (specijalist implantologije, specijalist parodontologije) i adekvatnu tehnološku opremljenost poliklinike i laboratorija.
Razvojem implantologije došlo je i do popularizacije zubnih implantata putem medija, tako da se velika većina pacijenata u pravilu interesira za ovaj oblik terapije.
U poliklinici Breyer upotrebljavaju se vrhunski zubni implantati švicarske tvrtke Nobel Biocare, koja kao začetnik implantološkog sisteme slovi za najbolju tvrtku u svijetu proizvodnje dentalnih implantata.

contactDOGOVORITE TERMIN

Vaše ime

Vaš email

Telefon

Vaša poruka

INDIKACIJE I USPJEŠNOST IMPLANTOPROTETSKE TERAPIJE

Uspješnost od preko 97 % predstavlja najsigurniji i najtrajniji oblik stomatološke terapije.

Dentalni, zubni implantati su optimalno rješenje za protetsko zbrinjavanje pacijenata kojima nedostaje jedan ili više zuba. Osim što implantati nadoknađuju zube koji nedostaju, oni štede Vaše prirodne zube jer ne postoji potreba za liječenjem i brušenjem kao kod tradicionalnih protetskih radova, a čuvaju i fizionomiju/prirodan izgled vašeg lica jer održavaju morfologiju kosti.

Današnji implantološki sustavi pružaju odličnu dugoročnu prognozu i sigurnost.  Uz dobru oralnu higijenu pacijenta i redovite kontrole terapeuta ovaj oblik terapije traje doživotno.

NobelBiocare implantati

Nobel Biocare Recommended

breyer