contactDOGOVORITE TERMIN

Vaše ime

Vaš email

Telefon

Vaša poruka

Kao interesantna destinacija s pregršt prirodnih bogatstava, Hrvatska nudi mnoštvo turističkih zanimljivosti. Osim klasične turističke ponude u posljednje vrijeme sve se više okreće  medicinskom, a posebno dentalnom turizmu.

Mir stoljetnog grada okruženog nacionalnim parkovima Plitvička jezera i Lonjsko polje ali i brojnim lovnim i ribolovnim područjima te izvrsna prometna povezanost čini grad Sisak privlačnom destinacijom za dentalni turizam.

Već dugi niz godina usluge Poliklinike koristi velik broj pacijenata iz Švicarske i Austrije, a u posljednje vrijeme sve više pacijenata iz Njemačke, Italije, Engleske i Slovenije, koji su prepoznali našu konkurentnost ne samo kvalitetom, profesionalnošću nego i cijenom koja je i do 70 % niža nego u zemljama zapadne Europe.

OSTVARI CIJENU NIŽU DO 70%!

Razlog velikog broja pacijenata iz Njemačke i Austrije je naša izvrsna suradnja sa zdravstvenim osiguravajućim kompanijama iz tih zemalja. Naši pacijenti koji su osigurani u nekoj od zdravstvenih osiguravajućih kompanija (AOK, ÖZÄK…) imaju pravo na povrat dijela iznosa dentalne terapije, uglavnom do 70%. Kako bi ostvarili povrat sredstava prema pravilima osiguravajuće kompanije, Poliklinika Breyer svojim pacijentima izdaje  ispunjen formular takozvani Heil-und Kostenplan zajedno sa priloženim planom terapije na njemačkom jeziku.

Zbog iznimne kontrole i uređenosti sustava njemačkog i austrijskog zdravstvenog osiguranja vrlo je bitno pratiti protokol te zadovoljiti pravila i sve potrebne uvijete za povrat dijela sredstava plaćene terapije. U nekim slučajevima samo osiguranje angažira stručne liječnike (Gutachter) za provjeru obavljenog medicinskog zahvata. Upravo iz tog razloga vrlo je bitna stručnost, iskustvo i dignitet odabrane ustanove  u kojoj je izvršena terapija.

KOLIKA JE UISTINU RAZLIKA U CIJENI?

Pošto su stomatološke usluge u njemačkoj i austriji za 58% skuplje nego u Hrvatskoj ušteda za samog pacijenta je mnogostruka. Pri usporedbi cijene treba imati na umu da se u Poliklinici Breyer koriste vrhunski materijali i  stomatološki brandovi (Nobel Biocare, Dentsply, Forestadent…). Na već početno nižu cijenu u hrvatskoj, pacijent iz inozemstva od svog zdravstvenog osiguranja ostvaruje i određeni povrat plaćenog računa za izvršenu stomatološku uslugu, kao što smo već spomenuli.

U nadi da ćete prepoznati kvalitetnu i dobru priliku koju Vam nudimo, veselimo se Vašem dolasku u našu Polikliniku.

PAKETI NAŠIH NAJTRAŽENIJIH USLUGA DENTALNOG TURIZMA:

TURISTIČKI IZLETI

Kako bi se osjećali što bezbrižnije i sigurnije našim inozemnim pacijentima rado ćemo ponuditi organizaciju prijevoza i smještaja. Pri duljem boravku radi dentalne rehabilitacije nudimo i opciju organiziranja turističkih aktivnosti.

ZAGREB

PLITVIČKA JEZERA

LONJSKO POLJE

LOVNI TURIZAM

 

Na raspolaganju smo kako bismo Vam omogućili izvrsnu uslugu.

DOGOVORITE TERMIN